Gasen i botten! 2004

Smålandsposten 2/1 2004:

"Det rör sig om en revy av genomgående hög standard och med modiga kast mellan högt och lågt."

"Stig Grybe är en tillgång. Han sprider lugn omkring sig, har allt under kontroll, forcerar aldrig, kan dröja med en replik den där tusendels sekunden som gör den rolig. Mötet mellan Nils Åkesson och Stig Grybe är rena sammansmältningen, det blir perfekt revy".

"Växjörevyn har en enastående prakt som ett signum. Per Enarsson har gjort kostymerna, den ena häftigare än den andra. /---/ Lägg till detta levande musik och god sång och välstuderad dans, ja, helheten är förnämlig."

"Årets Växjörevy håller stadigt jämn och hög kvalitet".

Smålänningen 2/1 2004:

"Det är Nils Åkesson, Växjös lokale revykung, som lyfter föreställningen mot höjderna. Som vanligt skulle man kunna säga."

"Hon (Maria Wranå) är revyns primadonna som inte bara tar sig an de svårare sångnumren utan som också agerar i dans och sketcher. Imponerande spännvidd, javisst."

"Nyårsrevyn i Växjö är regerande svensk mästare i klassen 'Bästa scenbild'. /---/ Det skulle inte förvåna om Växjö försvarade sin titel med årets revy. Där finns mycket pompa och ståt, glitter och glans, som borde kunna tilltala en SM-jury."

"Det kanske mest imponerande hos Växjörevyn är tempot i föreställningen. Här finns inga döda punkter utan det är 'gasen i botten' mest hela tiden."

Kvällsposten 1/1 2004:

"Revypappan Nils Åkesson härjar friskt, med stor framgång, i många nummer. /---/ Stig Grybe visar med eftertryck vad rutin kan betyda".

"Staffan Bjerstedt svarar för de flesta texterna och har verkligen sinne för det dråpliga."