Jubel-Kulan 1999

Smålandsposten 2/1-99:

"Jubel-kulan har en genomgående tanke och tråd och det hela är mycket proffsigt utfört. En kaskad av välrepeterad sång, musik och dans möter publiken."

"Som helhet håller föreställningen mycket för att inte säga ytterst hög kvalitet"

"Ensemblen sjunger helt fantastiskt"

"Roger Davidsson är en komiker i varje tum"

"När Nils Åkesson kommer från Arbetsförmedlingen och påtvingar de rollatordrivna pensionärerna sitt kunskapslyft firas en av Jubel-Kulans triumfer med en text av Staffan Bjerstedt. Han har skrivit det mesta."

"Uppsättningen på Växjö teater är en skrattspegel. Ingen går därifrån utan att vara träffad, men ingen är heller sårad."

Smålänningen 19/1:

"Nils Åkesson kan numera bära titeln Växjös revykung med högburet huvud. Hans senaste revy är en uppvisning av underhållning som håller hög klass. Där är plumpheten och töntigheten näst intill obefintliga. De evinnerliga
skämten under bältet som kan prägla amatörrevyer, lyser nästan helt med sin frånvaro. Finns de med, så serveras de med raffinemang och elegans."

"Från Vettet-gänget är bara att gratulera till en mycket väl genomarbetad revyuppsättning, där professionalismen genomsyrar både sång, dans och tal. Det är en uppsättning där man inte sparat på något, utom längden på revynumren. De hinner aldrig bli för långa. Samtidigt går allt med fart och kläm. Så ska en revy spelas!"