Växjörevyns ensemble i Uppåt väggarna (2017)

 

Nils Åkesson
Nils gör sin 28:e nyårsuppsättning i Växjö, varav 26 i egen regi! Två gånger har Nils spökat sig till vinster i Revy-SM och han har även belönats med Bosse Parneviks stipendium. Förutom att vara rolig på scen hinner han även vara Växjörevyns producent och regissör.
Maria Wranå
Maria är en verklig revyveteran, och är utbildad vid bland annat Scen- och Operahögskolan i Göteborg. Hon har gjort flera roller vid Malmö Opera- och Musikteater och GöteborgsOperan, till exempel i operan La Traviata och i musikalen South Pacific. Maria har även gjort flera huvudroller på Kristianstad teater, till exempel i operettsuccérna i Glada Änkan och Vita Hästen. Hon har även framträtt som solist vid den ansedda Zürichoperan och medverkat i flera uppsättningar på Det Kongelige Teater i Köpenhamn.
Roger Davidsson
Denne mästare på roliga gubbar gör till vår stora glädje sin nionde Växjörevy. Roger var med i flera av de tidiga Från Vettet-revyerna och återkom till scenen i 2016 års Guldfixarna.
Petter Ahlfors
Petter är en mångsidig artist med fallenhet för både sång och komik och med ett flertal Växjörevyer på meritlistan. Förutom revy har han haft roller i flera musikaler, bland annat Evita och Footloose.
Talis Vasko
Talis hör till Växjörevys veteraner med "ett tolvtal" uppsättningar bakom sig. Han var med i den allra första revyn 1991. Talis är en välkänd profil i Växjös teaterliv med många roller i bagaget. Han har bland annat medverkat i en rad av Dramatörernas produktioner och spelat musikal i Konserthuset. 
Julia Johnson
Julia har dansat sedan hon var sex år gammal och verkar nu själv som danslärare. Hon har också varit cheerleader för Växjö Lakers och hejade fram SM-guldet. Detta är hennes första Växjörevy.
Cornelia Medin
Cornelia debuterar i Växjörevyn i och med årets uppsättning. Hon har dansat sedan hon var åtta år, och går i dag på Lunds dans- och musikalgymnasium. Tidigare har hon varit med i bland annat Expressions och Kulturama Preparandum Cheerleaders.
Maja Johansson
Maja Johansson är utbildad personlig tränare och verkar som dansare, ledare och tränare i TIngsrydgymnasterna. Detta är hennes första Växjörevy.
Sara Kuoppa
Sara är årets fjärde debutant i Växjörevyn, och har ett år på Stockholms musikalartistutbildning bakom sig.