Staffan Bjerstedt

[Huvudtextförfattare]
Skriver en stor del av Växjörevyns nummer allt sedan Från Vettets begynnelse. Han har även gett ut några barnböcker. Har fått författarpriset Povels penna av Povel Ramel och tilldelats Karl Gerhard-hatten för årets bästa satiriska revynummer. Har också skrivit sketcher för en rad TV-program och var häromåret medförfattare till en kabaré på Dramaten. Staffans hemsida

Jan Palm

[Scenografiidé]
Var scenograf redan på det gamla revygängets tid på 80-talet. Har under många år varit verksam som producent på Sveriges Television. Jan Palm är en mästare på att åstadkomma eleganta inramningar av revyer och för några år sedan prisades hans arbete vid Revy-SM.

Ove Sandell

[Snickare]
Ett ankare i Växjörevyn allt sedan 1996 och "Panik på Kliniken" då han för första gången var med som dekortillverkare. Inga idéer är så konstiga att inte Ove kan förverkliga dem.

Jakob Lindahl

[Musikarrangör] 
Urskicklig musiker och arrangör som är flitig i olika konstellationer och sammanhang. Bland annat är han trummis och sångare i partybandet På G.
 

Ingrid Andrén + revybaletten

[Koreografi]
Ingrid var med i Växjörevyn redan 1999 och också medverkat i flera av Linneateaterns musikaler i Konserthuset. Hon driver egna dansstudion Move It i Växjö samt showgruppen Showstoppers.

 

Nils Åkesson

[Regi, produktion & koreografi]

Maria Wranå

[Produktion]
Dom som håller i ´et.