Miljonsnurren 2003

Smålandsposten 2/1 2003:

”Nils Åkesson och Maria Wranå har beslutat sig för att göra allt för sin publik. Det lyckas. De har gjort en revy som genomsyras av ett sådant förhållande till publiken att det känns varmt i västen.”

”Garderobens innehåll är ritat och sytt av Per Enarsson. Hans bidrag till helheten kan inte överskattas, hans skapelser är fantastiska. Han har fantasin att sätta dress på varenda tanke. Allt är otroligt vackert med mycket guld och silver.”

”Redan entrénumret lyfter med all sin flärd och förnämliga sång och från början står det klart att här har vi ett gäng som kan dansa och göra det snyggt. Genom hela revyn går ett pärlband av förnämlig och vältränad koreografi. Som tidigare är Conny Borg mannen bakom resultatet.”

”Det är bara att slå fast att texterna håller hög klass rakt igenom.”

”Maria Wranå har tagit ett jättekliv till en mogen artist. [---] Maria Wranå är med all rätt Leading lady och reder ut allt från solosketch till avancerade sångnummer.”

”Det är med välfyllda sinnen man lämnar Miljonsnurren. Det låter vackert och det är vackert.”
(Hela recensionen)

Smålänningen 2/1 2003:

"Det finns all anledning plocka fram superlativerna ur ordförrådet efter att ha sett premiärföreställningen av årets upplaga av Växjörevyn, Miljonsnurren."

"Anrättningen innehåller 26 olika nummer som genomgående håller hög klass och som avverkas med flyt och tempo. Snabba scenbyten och en bra mix gör att föreställningen håller ångan uppe ända in i finalen."

"Revyunderhållning ska framför allt locka till skratt och lustigheterna ska helst ha lokal förankring. Årets Växjörevy lever definitivt upp till dessa förväntningar."

"Hon (Louise Carrol) är imponerande säker i såväl sketcher som sångnummer och framstår jämte Nils Åkesson och Maria Wranå som revyns stöttepelare."

Såväl scenografin (Jan Palm) som kostymerna (Per Enarsson) är av absolut toppklass."