Spök-Karusellen 2000 

Smålandsposten 3/1:

"Nils Åkesson är professor i revy, det måste erkännas. Teaterspöket var mycket bra, helt enkelt strålande."

"Vad Växjörevyn däremot har fått så är det en primadonna. Ingen av ensemblens medlemmar har vuxit så mycket som Maria Wranå. Hon gjorde en utmärkt Birgit Nilsson-parodi, hon framträdde i Abba och gjorde ytterligare flera hållbara sångnummer och blev betydligt mer bärande än hon varit förut."

"Detsamma kan sägas om Mats Ericson. Han har blivit större på revyscenen och gjorde en bejublad insats som rappare tillsammans med Nils Åkesson".

"Kostymerna var överlag eleganta, särskilt finalen var överdådig. Kostymör var Per Enarsson."

LIS-aktuellt nr 1/00:

"Av en bra föreställning utan några djupa dalar minns man speciellt Nils årligen återkommande monolog där han flyger(!) omkring på scenen i form av ett teaterspöke och kommenterar det som hänt i staden. Joe Labero, en annan flygande smålänning, får se upp! Fast etsad i hjärnan finns också en hejdlös (och stundtals mycket elak) drift med Charlotte 'Tusen och en natt' Nilsson".

"Maria Wranå studerar opera och det märktes i hennes utmärkta sånginsatser. ... Scenförmågan var det heller inget fel på, jag har aldrig sett någon imitera Agnetha Fältskogs rörelser (med en viss kroppsdel) så bra som Maria."